چند وقتی است که انگار پشتکار بیشتری در اتمام کارهای ناتمامم به خرج می‌دهم! به پایان رساندن کاری که نیمه‌تمام رهایش کرده‌ای سخت‌تر از به سرانجام رساندن کاریست که در دست داری. البته که لذت به پایان رساندنش هم کمی متفاوت‌تر و مهیج‌تر است و هرچه به پایانش نزدیک‌تر می‌شوی به خودت میگویی که این یکی هم رو به اتمام است! برای بعدش باید فکر تازه‌تری کرد! مثل به اتمام رساندن تماشای سریال The Mentalist که این بار رمان نیمه‌تمام چشمهایش را جایگزینش کردم! کتابی که بارها و از سالها قبل سعی کردم بخوانم اما هر بار به دلیل کمبود وقت و تداخل با درس و . و صد البته همت ناکافی تا به امروز از خواندنش باز مانده بودم!!

تنها حدود ده روز و برای مدتی بطور میانگین نیم‌ساعت یا کمتر زمان برای خواندنش کافی بود تا خواندنش را تمام کنم.

ادامه مطلب

پیام‌رسان سیگنال فیلتر شد؟!

سیگنال ، واتس اپ و تلگرام - همه آنچه که باید قبل از تغییر و انتخاب پیام رسان جدید خود بدانید

واتس‌اپ به کاربرانش هشدار داد: پذیرش اشتراک‌گذاری داده‌ها با فیسبوک و یا توقف استفاده از واتس‌اپ!

خواندنش ,اتمام ,رساندن ,البته ,هم ,بار ,به پایان ,که این ,به اتمام ,خواندنش را ,و تداخل

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کارواش بخار فروشگاه آنلاین لباس مجلسی در بابل وبلاگ پوریا مهدوی مقدم Kpop Zoom همکاری در فروش لوازم خانگی کیف و کفش و پوشاک لباس جهت ثبت نام روی عکس کلیک کنید. این نوشته ها نوشته های یک جوان ایرانی است Tameshk جریان شناسی اسباط دانلود فیلم و سریال بیان اندیشه های نو